Twinning

Info

Eén van onze nieuwste projecten is het Twinning project, waarbij er een uitwisseling in groep wordt georganiseerd tussen 2 verschillende EMSA-afdelingen over heel Europa! 

Concreet gaat EMSA Antwerpen een weekje op bezoek bij gastgezinnen  van de andere EMSA-afdeling en wordt er door hen ook een cultureel en educatief programma voorzien, zodat wij kunnen kennis maken met hun land en cultuur. Iedereen wordt gekoppeld aan een 'twin' die voor jouw onderdak zorgt, maar waar je ook met vragen terecht kan.

 

Wat je je juist bij de activiteiten moet voorstellen? Denk aan een fotozoektocht in de stad, lekker gaan eten, toeristische trekpleisters bezoeken, een boottochtje maken in een canyon, naar het hoogste punt van de stad klimmen, s' avonds gezellig iets gaan drinken, maar vooral nieuwe vrienden maken!! Er is ook aandacht voor het educatieve gedeelte, zo bezoek je een buitenlands ziekenhuis, de studenten hun campus en krijg je ook de kans om verschillende workshops te doen zoals hechten of een echoscopisch onderzoek uitvoeren.

 

In een andere periode nodigen wij onze buitenlandse vrienden uit om hetzelfde te komen doen, maar dan in België met een door ons gemaakt programma.

Onze eerste editie organiseerden we samen met EMSA Macedonia en dit was voor de deelnemers echt een geweldige ervaring! We hopen dan ook dat er in de toekomst nog veel Twinning-projecten mogen doorgaan!

+32 456 104 611 (Voor vragen omtrent de workshops toelatingsexamen, zie contact)   

Universiteitsplein 1, Secretariaat Geneeskunde, gebouw S, 1ste verdieping, 2610 Wilrijk België
ondernemingsnummer 0476.208.632 (niet BTW-plichtig)

BE92 9795 4625 7323

https://www.trooper.be/emsa

©2020 by EMSA Antwerpen.