top of page
Benefiet

Info

Benefiet

Elk jaar organiseert EMSA Antwerpen in samenwerking met andere medische studentenverenigingen een benefietactie ten voordele van een goed doel. We organiseren verschillende acties en de winst hiervan gaat integraal naar het gekozen goede doel.

 

De voorbije jaren zamelden we onder andere al geld in voor Preventie van Darmkanker, project Heartsaver, kinderen met brandwonden (Pinocchio), de UZA MS foundation en Coda vzw (palliatieve zorg).

PUNT.vzw

Ook in 2023 organiseert EMSA Antwerpen in samenwerking met Aesculapia, Biomedica, CHIMES Antwerpen en SOGA een benefietactie ten voordele van een goed doel. Dit jaar steunen we PUNT. vzw, een vereniging die zich inzet voor slachtoffers van seksueel geweld. Hiervoor organiseren we een workshop en een wafelverkoop. De opbrengst van deze acties gaat integraal naar het gekozen goede doel.

 

Wafelverkoop:

Voor de wafelverkoop kan je tot en met vrijdag 31 maart zowel chocolade als vanille wafeltjes bestellen aan 6 euro per doos. De wafeltjes zijn af te halen in de lesweek van 17 april op Campus Drie Eiken. Bestellen kan op https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe5NV_um6wR0V6jN5AoENDrR_BwAeStcCEgDWNju11FOsvU-Q/viewform?usp=sf_link en betaling via overschrijving op BE48 7370 5325 1427 met vermelding van je naam en “wafeltjes”.

 

Workshop:

Op donderdag 30 maart om 19u organiseren we een carrousel-avond waarbij 4 workshops in het thema van mentale gezondheid elkaar zullen opvolgen. Onze gastsprekers zijn PUNT. vzw, Zorgcentra na Seksueel Geweld, Pioen vzw (met sessie zelfverdediging) en een mindfulness-sessie. Elke workshop duurt ongeveer een half uurtje en nadien zal er nog een receptie zijn om wat na te praten met elkaar in het gezelschap van een hapje en drankje. De carrousel-avond zal plaatsvinden in gebouw R op Campus Drie Eiken. Deelnemen aan deze interessante workshops en tegelijk PUNT. vzw steunen kan voor 5 euro. Bevestig je inschrijving via de knop “inschrijven”.

 

bottom of page