top of page

do 02 dec

|

blackboard collaborate

Rol van het immuunsysteem op het mentaal welzijn

Ook dit jaar organiseert EMSA Antwerpen, een vereniging van Geneeskunde en Biomedische studenten aan de Universiteit Antwerpen, een symposium rond een medisch thema. Dit jaar zal het gaan over de rol van het immuunsysteem op het mentaal welzijn.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Rol van het immuunsysteem op het mentaal welzijn
Rol van het immuunsysteem op het mentaal welzijn

Tijd en locatie

02 dec 2021, 18:30

blackboard collaborate

Over het evenement

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert EMSA Antwerpen, een vereniging van Geneeskunde en Biomedische studenten aan de Universiteit Antwerpen, een symposium rond een medisch thema.

WIJZIGING: Naar aanleiding van de veranderde corona maatregelen zal ons symposium niet meer live doorgaan. Het vindt nu plaats op donderdag 2 december om 19:00 uur via Blackboard Collaborate. Het onderwerp van deze avond gaat over de rol van het immuunsysteem op het mentaal welzijn. - We starten de avond met een lezing over immunologische afwijkingen bij psychotische en stemmingsstoornissen, gebracht door professor Morrens. - Vervolgens komen we wat meer te weten over de directe gevolgen van COVID-19 op psychisch welzijn. Dit zal gebracht worden door Kawtar El Abdellati, doctoraatstudent volwassenen psychiatrie aan de UAntwerpen. - Tot slot zal Katrien Skorobogatov ons meer vertellen over haar onderzoek naar delange termijn effecten van COVID-19 op psychisch welzijn.

Inschrijven voor het symposium gaat via de volgende link: https://www.emsa.be/.../rol-van-het-immuunsysteem-op-het...

Tijdschema: 19u00-19u40: Manuel Morrens: 'Immunologische afwijkingen bij psychotische en stemmingsstoornissen' 19u40-19u50: pauze 19u50-20u10: Kawtar El Abdellati: 'De directe gevolgen van COVID-19 op psychisch welzijn' 20u10-20u30: Katrien Skorobogatov: 'Long-COVID: de lange termijnseffecten van COVID-19 op psychisch welzijn' 20u30-21u00: Q&A

Deel dit evenement

bottom of page