top of page

Het tijdstip wordt later bepaald

|

De locatie wordt later bepaald

Ophaalmoment Sant'Egidio

Had je al enkele spullen gekocht om te doneren? Geef het in via dit evenement, dan komen wij ze ophalen!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Ophaalmoment Sant'Egidio
Ophaalmoment Sant'Egidio

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald

De locatie wordt later bepaald

Over het evenement

Normaal zouden we de dagen van 26 en 27 maart spullen hebben ingezameld voor Sant'Egidio, met als doel samen met hen een preventiedag te organiseren voor Antwerpse kansarmen. Dit zouden we doen door hen aan de hand van deze spullen te informeren over gezonde voeding, voethygiëne en tandhygiëne. Jammer genoeg moesten we door de verstrengde covid-19 maatregelen deze inzamelactie annuleren. Omdat enkelen van jullie al spullen hadden aangekocht en omdat wij op een later tijdstip (als covid-19 het toelaat) toch graag een preventiedag organiseren voor de mensen van Sant'Egidio, hebben we een alternatief bedacht. 

Heb je één van volgende spullen aangekocht en wou je deze graag doneren, vul dan dit formulier in. Hierna spreken wij met jou

een moment af dat we ze persoonlijk komen ophalen. Dit kan enkel voor de regio's van Antwerpen, Wilrijk, Hoboken en Lier. 

De spullen die we inzamelen zijn: tandenborstels, tandpasta, mondwater, flosdraad, zwarte sportkousen, body lotion, ontbijtgranen, melk, volkorenpasta en bouillonblokjes. 

Alvast bedankt! 

Deel dit evenement

bottom of page