top of page

ma 21 feb

|

Sportcentrum Marienborgh

EHBO@OLVC

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
EHBO@OLVC
EHBO@OLVC

Tijd en locatie

21 feb 2022, 13:00 – 22 feb 2022, 16:20

Sportcentrum Marienborgh, Doornstraat 69, 2650 Edegem, België

Over het evenement

Jammer genoeg zit de lesvrije week er al weer op! Hopelijk hebben jullie allemaal kunnen genieten van de stralende zon op de skipiste, van een andere exotische citytrip of gewoon van jullie vertrouwde zetel. Om de pijn van de lessen te verzachten, hebben wij een UNIEKE aanbieding voor jullie!

Kom ons volgende week maandag (namiddag) & dinsdag (hele dag) helpen met lesjes EHBO en reanimatie te geven aan heel enthousiaste 5e en 6e-jaars van het OLVC! Het geeft je niet enkel heel veel voldoening en goede karmapuntjes, door jullie hulp gaat ook de zon boven Mariënborg opnieuw schijnen en zo kunnen we de lesvrije-vibes terug halen.

Ervaring is helemaal niet nodig! We geven jullie op voorhand een korte briefing met wat er van jullie verwacht wordt en je kan altijd nog vragen stellen aan ons. Deze niet zo ultrageheime briefing vindt plaats op 17/02 18u.

Deadline van inschrijving 17/02 15u. Geef zoveel mogelijk uren op zodat het voor ons makkelijker is om de planning te maken. Dit wil niet zeggen dat je effectief al deze lessen gaat moeten geven

Deel dit evenement

bottom of page