top of page

za 18 nov

|

Wijnegem Shopping Center

Heart for life

Gratis risicobepaling voor hart- en vaatziekten door geneeskundestudenten in Wijnegem Shopping Center. We verwelkomen u graag op 18 november op het gelijkvloers in Wijnegem Shopping Center (geen inschrijving nodig).

Heart for life
Heart for life

Tijd en locatie

18 nov 2023, 10:00 – 18:00

Wijnegem Shopping Center, Turnhoutsebaan 5, 2110 Wijnegem, België

Over het evenement

Wist u dat hart- en vaatziekten op nummer 1 staan als belangrijkste doodsoorzaak in België? We spreken over zeker 25% van de overlijdens die kunnen worden toegeschreven aan cardiovasculaire sterfte, dat zijn 1 op de 4 Belgen.

Al meerdere jaren wordt het project 'Heart For Life' georganiseerd. Dit is een sensibiliseringsactie waarbij er aandacht wordt gevraagd voor het risico op hart- en vaatlijden bij de bevolking.

Op 18 november gaan wij een dag met een groep geneeskundestudenten naar het Wijnegem Shopping Center, waar we gratis het risico op hart- en vaatziekten zullen bepalen! 🩺 👩‍⚕️ 🧑‍⚕️

Dit doen wij aan de hand van bloeddrukmeting, BMI-bepaling en cholesterolmeting en een korte vragenlijst. Hierna zal het resultaat met u besproken worden en tips worden gegeven voor een laag risico.

Kom gerust eens langs vanaf 10u! Hopelijk tot dan! 😀

Deel dit evenement

bottom of page