vr 02 jul. | EMSA Antwerpen

Twinning op Vlaamse Wijze - Antwerpen en Gent

Twinning-project tussen EMSA Antwerpen en BeMSA Gent. Heb je altijd al eens een andere studentenstad willen ontdekken? Willen leren hoe je studie eruitziet aan een andere universiteit? Nieuwe mensen leren kennen? Dan is dit het project voor jou!
Twinning op Vlaamse Wijze - Antwerpen en Gent

Tijd en locatie

02 jul. 10:00 – 03 jul. 20:00
EMSA Antwerpen, Universiteitsplein 1, Wilrijk 2610 Antwerpen, België

Over het evenement

Twinning-project tussen EMSA Antwerpen en BeMSA Gent.Heb je altijd al eens een andere studentenstad willen ontdekken? Willen leren hoe je studie eruitziet aan een andere universiteit? Nieuwe mensen leren kennen? Dan is dit het project voor jou!

Studenten geneeskunde en biomedische wetenschappen uit Gent en Antwerpen kunnen elkaar en elkaars stad leren kennen op 2 en 3 juli. In kleine groepjes zal je zowel sociaal als cultureel uitgedaagd worden. volledig comform de covid-maatregelen en dit voor een kleine prijs (TBA)!  

Wat staat er op de planning?  

- 2 juli: bezoek aan Gent  

- 3 juli: bezoek aan Antwerpen

Denk qua activiteiten aan een museumbezoekje, een stadswandeling, een interactieve quiz, een picknick of boottochtje, terrasje, ... Wat het concreet wordt beslissen we wat later omdat dit afhangt van de maatregelen, maar we houden jullie zeker op de hoogte!