za 27 mrt. | EMSA Antwerpen

Teddy Bear Hospital thuispakket

Dit jaar brengen wij het Teddy Bear Hospital tot bij jouw thuis!
Registratie is afgesloten
Teddy Bear Hospital thuispakket

Tijd en locatie

27 mrt. 00:00 – 30 mrt. 23:59
EMSA Antwerpen, Universiteitsplein 1, Wilrijk 2610 Antwerpen, België

Over het evenement

Dit jaar brengen wij het Teddy Bear Hospital tot bij jouw thuis! 

Met het Teddy Bear Hospital thuispakket kan je samen met jouw knuffelbeer ontdekken wat het ziekenhuis allemaal in petto heeft. Elk pakketje bestaat uit een bordspel met verschillende doe-opdrachten en filmpjes waarin echte berendokters je alle geheimen van het ziekenhuis tonen. Slaag jij erin een echte berendokter te worden en jouw knuffelbeer te genezen?

Het spel is gemaakt op maat van kinderen van 4 tot en met 7 jaar. Er is minimum 1 volwassene nodig die de opdrachtjes kan voorlezen en helpt de QR-codes te scannen.

Elk pakket bevat materiaal om je volledig als berendokter te verkleden. Wanneer je het spel met meerdere kinderen speelt, kan je het materiaal best verdelen of afwisselen met het verkleden.

Alle pakketjes zijn voor dit jaar helaas besteld. We hopen jullie volgend jaar opnieuw terug te zien in het Teddy Bear Hospital!

De pakketten kunnen worden opgehaald op de pakjesdienst van het UZA vooraan in de inkomhal (enkel voor UZA-personeel) of op parking 2 van Campus Drie Eiken. Volgende ophaalmomenten worden voorzien:

  • Zaterdag 27 maart 14u - 17u UZA
  • Zaterdag 27 maart 14u - 17u Parking 2 Campus Drie Eiken
  • Dinsdag 30 maart 14 - 18u UZA
  • Dinsdag 30 maart 16u - 19u Parking 2 Campus Drie Eiken

Voor praktische vragen kan u contact opnemen met tbh@emsa.be

Registratie is afgesloten