do 04 nov. | Antwerp Expo Hall 5

EMSA @ World Choir Games

Nog nooit een once in a lifetime experience gehad? Dan is dit je kans want Antwerpen en Gent zijn komende 2 weken het decor van de olympische spelen voor zangkoren.
Registratie is afgesloten
EMSA @ World Choir Games

Tijd en locatie

04 nov. 19:00
Antwerp Expo Hall 5, Jan van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen, België

Over het evenement

Nog nooit een once in a lifetime experience gehad? Dan is dit je kans want Antwerpen en Gent zijn komende 2 weken het decor van de olympische spelen voor zangkoren. Verschillende verenigingen van over de hele wereld zakken af naar Vlaanderen om er de longen uit hun lijf te zingen en dat kunnen wij als EMSA toch niet voorbij laten gaan. Daarom zakken wij af naar de expo om daar de openingsceremonie van deel 2 van de World Choir Games 'One Voice, One Heart' volledig te beleven. Geen idee wat we kunnen verwachten maar het klinkt wel magisch, niet?

Omdat dit een evenement is met de aankoop van tickets leggen we de deadline van inschrijven op nu dinsdagmiddag 26 oktober 12u45. Indien blijkt dat er dan toch nog te weinig plaatsen vrij zijn in de zaal voor het aantal ingeschrevenen gebruiken we het tijdstip van inschrijving als volgorde. Wees er dus snel bij! Tickets kosten 14,75 euro pp en mag overgeschreven worden naar BE48 7370 5325 1427 met vermelding 'NAAM + World Choir Games'. Van zodra de tickets besteld zijn zullen we de plaatsen laten weten zodat de last-minute beslissers zelf nog een ticket kunnen aanschaffen.

Samengevat

World Choir Games 2021: One Voice, One Heart

Place to be: Antwerp Expo

Tickets: 14,75 pp

Deadline: Dinsdag 26/10 12u45