di 08 dec. | Microsoft Teams

Komida Kookworkshop

Als laatste activiteit van dit semester, kijken we graag nostalgisch terug naar de periode waar we nog gezellig konden vertoeven op onze campus en 's middags konden ontspannen met een heerlijk gerecht van de Komida voor onze neus. We present: Onze Komida Kookworkshop!
Volzet!
Komida Kookworkshop

Tijd en locatie

08 dec. 2020 18:00 – 20:30
Microsoft Teams

Over het evenement

Slaat je hart een S-toon over bij de herinnering aan de worstenbroodjes van de komida? Gaan je gedachten bij het zien van een courgette spontaan naar de African Sunshine pasta? Tel je de dagen af tot je weer mag plaatsnemen in de gezelligste refter van de campus met een heerlijk warm bord voor je neus? Kortom: mis je onze Komida ook zo hard? Dan is deze kookworkshop de activiteit voor jou! 

Op dinsdag 8/12 kan je je even terug in de komida wanen, want wij geven je de kans om lekker samen te koken met één van de koks uit onze geliefde komida! Op het menu staat: 

- Hoofdgerecht: pompoenrisotto met salie (en gedroogde ham voor de liefhebbers)  

- Dessert: plattekaasmousse met rode vruchten en speculoos

De  ingrediënten krijg je meteen bij je inschrijving, zodat je deze zelf op tijd kan gaan halen in de winkel! We komen dan allemaal online gezellig samen om 18u om te koken met instructies van de kok erbij!